Acest proiect ne-a fost prezentat de un investitor pentru a transforma un apartament dintr-un bloc vechi din centrul Bucureștiului într-un spațiu plăcut pentru acomodare. Decizia finală a fost de a împărți spațiul în două apartamente cu stiluri diferite: apartamentul cu vedere către Parcul Cișmigiu în stilul interbelic al zonei, iar cel de-al doilea apartament în stil modern.

Primul apartament cuprinde un master bedroom, un guest bedroom, o zonă de living și una de dining. La realizarea atmosferei interbelice au contribuit piese de mobilier din colecțiile Jazz Design și elemente de decor alese împreună cu cei de la Loisir.

Dining
Dining - Living
Living
Master bedroom
Guest bedroom

Cel de-al doilea apartament rezultat prin separarea în două a apartamentului prin interemdiul unui mic hol de acces, ocupă fosta bucătărie, baia de serviciu și jumătate din livingul vechi. Stilul modern al apartamentului este dominat de culori vesele și plante.