Proiectul ne-a fost prezentat de un investitor pentru a transforma spatiul unui apartament dintr-un bloc vechi, de factura neoromaneasca, localizat in centrul Bucureștiului într-un spațiu plăcut, cu un design fresh, inspirat din elemetele locuintelor boieresti.

  Nevoia de reconectare cu natura intr-un mediu urban sufocant, ne-a determinat sa folosim materiale naturale: lemn masiv, piele, culori pamantii si ne-au dat oportunitatea de a ne juca cu texturi ce iti confera  atmosfera cat mai asemanatoare a unui cadru cu influentat de curentul boho chic. Un alt element care a influentat mult alegerea stilului si a compartimentarii au fost ferestrele Velux, ce confera luminarea zenitala a camerelor si permite conectarea individului cu cerul, mai degraba decat cu orasul.

Zona ocupă vechiul balcon și camera adiacentă.